Vanzari & Solutii

Preferred Partner HP

  • preturi speciale ca si partener
  • competente tehnice recunoscute de HP, necesare si utile in configurarea si instalarea solutiilor HP

Inovatiile in domeniul serverelor HP ProLiant Gen10 dotate cu procesoare Intel® Xeon® se aplica unei game largi de sarcini de stocare: de la entry level pana la performante foarte ridicate.

Ideal pentru nevoile pietelor de mijloc, noul server BL420c Gen10 dotat cu procesoare Intel® Xeon® reprezinta o descoperire economica aplicabila volumelor mari de sarcini de stocare si procesare.

BL465c Gen10 dotat cu procesoare Intel® Xeon® este primul server blade care ofera peste 2,000 de nuclee per rack, livrand cerinte dinamice de calcul pentru centrele de date actuale.

BL460c Gen10 dotat cu procesoare Intel® Xeon® completeaza portofoliul de produse facand fata unei game foarte largi de cerinte, de la afaceri de sine statatoare pana la aplicatii HPC pentru toate centrele de date.

Contacteaza-ne acum pentru oferta speciala, personalizata in functie de necesitatiile companiei dumneavoastra

*Development Company, L.P. Informațiile conținute aici pot fi modificate fără notificare prealabilă. Intel, logo-ul Intel, Xeon și Xeon Inside sunt mărci sau mărci înregistrate ale Intel Corporation în S.U.A. și/sau alte țări.