Kaspersky pentru companii

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Kaspersky Endpoint Security for Business ofera o soluție completa de securitate, proiectata de către cei mai buni experți la nivel mondial în securitate. Cea mai extinsa, cea mai avansata protecție, management eficient și performant implementate prin nivele succesive pentru a va proteja afacerea dumneavoastră.

Toate componentele au fost proiectate și construite pentru a se îmbină într-o platforma de securitate unitara orientata spre nevoile afacerii dumneavoastră. Rezultatul este o soluție integrata, stabila, completa ce nu prezintă probleme de compatibilitate și nu necesita eforturi suplimentare pentru implementare o data cu creșterea afacerii dumneavoastră.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

O consola de management cuprinzătoare — Kaspersky Security Center

La baza acestei abordări unitare se afla Kaspersky Security Center, o consola de management intuitiva, scalabila, ce minimizează costurile totale de deținere (TCO) a oricărei soluții de securitate de la Kaspersky Lab.

O soluție de administrare simpla a securității pentru desktop-uri, unități mobile, puncte de lucru virtualizate și servere, livrata printr-un panou de control ce furnizează:

 • Implementarea de politici combinate
 • Consola web separata
 • Raportări programate sau la cerere

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — CORE

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — CORE

Un model stratificat de securitate începe cu un anti-malware cu performante recunoscute.

Kaspersky Security for Business — Core include:

 • Un puternic scanner Anti-Malware

  Operează pe nivele multiple în cadrul sistemului de operare, detectând malware-ul folosind o combinație de tehnologii bazate pe semnăturii, comportament heuristic cât și asistenta din cloud.

 • Kaspersky Security Network: Protecție asistata de Cloud

  Informații în timp real de la rețeaua mondiala Kaspersky Security Network facilitează identificarea și eliminarea rapida a amenințărilor nou apărute.

 • Sisteme de prevenție a intruziunilor la nivel de gazda (HIPS) cu firewall personal

  Reguli predefinite pentru sute de aplicații uzuale reduc timpii de configurare a firewall-ului.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — SELECT

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — SELECT

Include protecție pentru serverele de fișiere, Controlul terminalelor (Endpoint Controls) și Securitate pentru device-urile mobile/MDM

Managementul unităților mobile și utilitare de control granular a terminalelor combinate cu protecția anti-malware asigura securitatea la nivele multiple, chiar și pe terminale mobile deținute de angajați. Protecția serverului de fișiere asigura protecția terminalelor împotriva unor infecții ce s-ar putea răspândii prin intermediul datelor stocate.

 • Controlul Terminalelor:
  • Controlul Aplicațiilor — cu ajutorul ‘Dynamic Whitelisting’ (validarea dinamica a aplicaților), folosind reputația fișierelor în timp real furnizata de Kaspersky Security Network, ofera administratorilor IT posibilitatea sa permită, blocheze sau sa reglementeze folosirea aplicațiilor, inclusiv folosirea unui scenariu de blocare implicita ‘Default Deny’. Monitorizează Controlul privilegiilor pentru aplicații și restricționează aplicațiile ce se executa suspicios.
  • Controlul accesului la Web — politici de navigare pot fi create având la baza baze de date prestabilite sau personalizate ce conțin site-uri inadecvate, implementate per user atât în cadrul rețelei interne a firmei cât și în roaming.
  • Controlul Perifericelor — permite utilizatorilor sa seteze, programeze și sa implementeze politici de date ce controlează conectarea mediilor de stocare externe cât și a altor periferice pe oricare din interfețe.
 • Controlul Terminalelor Mobile:
  • Anti-Malware pentru Mobile — prin combinarea tehnologiilor bazate pe semnături, tehnologiilor proactive și acelor asistate de Cloud ofera o puternica protecție în timp real pentru terminalele mobile. Un browser securizat cât și un motor antispam măresc securitatea.
  • Managementul Terminalelor Mobile (MDM) — Kaspersky Security pentru Mobile suporta funcționalitățile oferite de Microsoft Exchange ActiveSync, Apple MDM și Samsung SAFE.
  • Anti-Furt de la distantat — SIM-Watch, Remote Lock, Full sau Selective Wipe cât și Find sunt funcții ce previn accesul fără autorizație la datele firmei în cazul în care terminalul mobil este pierdut sau furat.
  • Controlul Terminalelor Mobile — administratorii pot administra și restricționa modul de folosire a aplicaților și pot bloca folosirea de soft-uri interzise sau nepotrivite. Pe lângă blocarea accesului la site-urile cu conținut malițios, administratori pot controla modul in care sunt accesate site-uri ce nu sunt conforme cu politicile interne ale firmei.
  • Izolarea aplicatiilor in cazul BYOD — datele firmei și aplicațiile pot fi izolate și separate de fișierele personale ale angajaților prin plasarea aplicațiilor de firma în containere speciale ce pot fi criptate sau șterse fără a afecta datele personale ale utilizatorului.
 • Securitatea Serverelor de Fisiere

  Administrata împreuna cu securitatea terminalelor prin intermediul Kaspersky Security Center, protecția serverelor de fișiere asigura faptul ca malware-ul nu se poate răspândi către terminalele securizate prin intermediul datelor infectate stocate.

Kaspersky Endpoint Security for Business — Select include de asemenea toate componentele incluse în Core.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — ADVANCED

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS — ADVANCED

Include Criptare si Managementul sistemelor de operare

Kaspersky Endpoint Security for Business — Advanced promovează eficienta administrării IT și conformitatea cu politicile interne. Actualizarea prioritizată, managementul imaginilor sistemului de operare, cât și diagnosticarea și depanarea de la distanta se combina pentru a ușura administrarea zilnica, în timp ce infrastructura, utilizatorii externei cât și inventarierea IT se afla sub controlul ferm al departamentului IT. Criptarea cuprinzătoare și transparenta adaugă un nivel suplimentar de securitate, iar toate componentele sunt administrate prin intermediul unei singure console simple și aerisite - Kaspersky Security Center.

 • Managementul Sistemului de Operare
  • Managementul Vulnerabilităților și a Update-urilor — detecția automata a vulnerabilităților aplicaților și a sistemului de operare și prioritizarea acestora, combinata cu distribuția automata a update-urilor și a patch-urilor.
  • Implementarea Sistemelor de Operare — crearea, stocarea și implementarea cu ușurința a imaginilor de Sistem de Operare dintr-o locație centrala, cât și migrarea sistemelor de operare.
  • Distribuția și Depanarea Soft-urilor de la Distanta — implementarea și update-ul de la distanta, automatizata pentru mai mult de 100 de aplicații, poate fi realizata la cerere sau poate fi programata pentru perioadele de liniște. Diagnosticul și depanarea de la distanta reduc timpii și sunt suportate în totalitate iar pentru asta un singur terminal per locație poate accepta update-uri pentru implementare locala, utilizând tehnologia Multicast.
  • Controlul Accesului la Rețea (NAC) — Recunoaște în mod automat și compara noile terminale din rețea cu politicile de securitate IT și inventarul IT, blochează accesul pentru terminalele compromise și redirecționează terminalele guest către un portal intern.
  • Inventarierea Hardware și Software — vizibilitatea totala și controlul (inclusiv blocarea) tuturor soft-urilor implementate în rețea, împreuna cu identificarea automata, înregistrarea și urmărirea componentelor hardware, inclusiv a perifericelor detasabile.
 • Criptarea
  • Completa la nivel de Fișier/Dosar sau Disk — puteți alege intre o criptare a întregului disc sau criptare la nivel de fișier/folder ce sunt transparente pentru utilizator dar care se bazează pe standardele AES - 256biti pentru a securiza informații critice pentru afacerea dumneavoastră in cazul in care terminalul este furat sau pierdut. Include suport pentru mediile de stocare detașabile.
  • Distribuirea Securizata a Datelor — permite utilizatorilor sa creeze cu ușurința arhive criptate ce se auto-extrag în scopul mențineri securității datelor atunci când acestea sunt distribuite prin intermediul mediilor de stocare detașabile, prin email sau prin intermediul rețelei sau a internetului.

Kaspersky Endpoint Security for Business — Advanced include de asemenea toate componentele incluse în Select și Core.

KASPERSKY TOTAL SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY TOTAL SECURITY FOR BUSINESS

Include securitate periferica pentru servere și portaluri

Kaspersky Total Security pentru Business ofera cea mai completa platforma de protecție și administrare de pe piață. Kaspersky Total Security pentru Business protejaza toate layer-ele infrastructurii dumneavoastră și include utilitare de configurare performante pentru a asigura un mediu productiv și ferit de amenințările malware utilizatorilor dumneavoastră, oriunde s-ar afla aceștia.

 • Securitate pentru Serverul de Email

  Previne efectiv amenințările malware transmise prin email, atacurile de tip pishing și spam-ul utilizând update-uri în timp real și suport bazat pe Cloud pentru o rata de detecție excepțională și un număr minimal de identificări eronate. Protecție împotriva malware-ului pentru IBM Domino este de asemenea inclusa.

 • Securitate pentru Portalurile de acces la Internet (Gateways)

  Asigura accesul securizat la internet în întreaga organizație prin îndepărtarea în mod automat a programelor malițioase și potențial dăunătoare din traficul HTTP(S) / FTP / SMTP și POP3.

 • Securitate pentru instrumentele de Colaborare

  Protejaza serverele SharePoint ® și fermele de servere de toate formele de malware, în timp ce capacitățile de filtrare a fișierelor și a conținutului preîntâmpina stocarea de conținut neadecvat.

Kaspersky Total Security pentru Business include de asemenea toate componentele incluse în variantele Advanced, Select și Core.

O PLATFORMA. UN SERVER. O CONSOLA.

Complexitatea este inamicul securități. Acestea sunt câteva din beneficiile pe care doar o soluție bazata pe o platforma puternic integrata le poate oferi:

 • Păstrarea simplității. Kaspersky Solutions sunt proiectate sa funcționeze integrat, eficient și fără probleme ca o singura entitate încă de la început - fără a lasă zone nesecurizate.
 • Instalare ușoară. Un singur proces de instalare, fără reporniri sau add-on-uri pentru aplicație.
 • Implementarea printr-o singura politica. Diferiți parametrii de protecție și control pot fi administrați împreună prin intermediul unei singure politici.
 • Fuctionarea integrata. Componentele soluției integrate pot distribui intre ele și pot avea acces la informații (exemplu :inventarul hardware poate distribui informații către controlul perifericelor) pentru o activitate mai eficienta și mai bine direcționată.
 • O imagine mai clara și mai detaliata. Administratorul IT poate vedea, controla, și poate genera rapoarte integrate referitoare la întreaga infrastructura IT prin intermediul unei singure console.
 • Managementul unificat al drepturilor. Toate aspectele activității utilizatorilor pot fi supravegheate și controlate dintr-un singur punct de informare.
 • O licență, o achiziție. Toata funcționalitatea de care aveți nevoie prin intermediul unui singur pachet.

Pentru detalii despre modalități de achiziție, suport de configurare, consultanța sau implementarea unei soluții de securitate bazata pe produsele Kaspersky pentru Business nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Rețineți : Nu toate caracterisiticile sunt disponibile pe toate platformele.