Recomandarea ta face cat un laptop!

Stiai ca peste 75% din decizia de cumparare a unui produs se face atunci cand ti-l recomanda cineva? Exact: trebuie sa fie o persoana de incredere, precum o ruda, un prieten, un coleg. Ei, bine, consideram ca, daca asa stau treburile, cel ce face o buna recomandare trebuie rasplatit!

Ne-am gandit sa-ti dam posibilitatea de a te rasplati cu un laptop! Sau cu cate vrei tu… Fara tragere la sorti, fara exceptii scrise cu font de 5. Cum, adica, “cine sa ma rasplateasca”? E fix ca la scoala: tu, pe tine, te… Hai sa-ti explicam:

Pasul 1: Gasesti omul cu nevoia.

Poate fi un prieten care nu prea se pricepe la IT&C; poate fi un responsabil de retea care nu mai face fata la job; sau seful lui, caruia ii pasa de angajati si stie ce inseamna “optimizare”; poate fi oricine are nevoie de serviciile noastre (outsourcing IT: mentenanta, suport si servicii IT).

Pasul 2: Ne recomanzi pe noi: Python.

Ii spui ca lucram pentru tine sau firma ta si: daca ai cuvinte de lauda, iti multumim ca i le spui; iar daca ai nemultumiri sau critici, speram sa ni le comunici si noua cat de curand!

Pasul 3: Daca vine la noi si incheiem un contract, te-ai facut cu un laptop!

Mult succes la căutat în agenda si la recomandat!

Iar raspunsul anticipat la intrebarea ”Pot sa castig mai multe?” este
„Categoric DA, insa… hai să vorbim daca, in loc de doua sau trei laptop-uri, nu vrei altceva?”.

Daca vrei sa ne intrebi ce laptop poti castiga, iti propunem sa pornim de la un model cu ecranul de 15.6″ HD LED, 3 GB memorie, 250 GB HDD, DVD-RW, wireless.

În functie de recomandarea ta si mai ales de rezultatul ei, laptopul tau nu poate decat sa devina mai bun.

Pentru mai multe detalii despre promotie va trebui sa ne contactezi.